Image 2021 08 13 T10 00 45

Konsulenter

Å finne drømmejobben og bli der resten av livet er mindre vanlig i dag enn det var for 20 år siden. Dagens arbeidstakere vil ha uavhengighet, fleksibilitet og nye utfordringer.
Én tredjedel av verdens arbeidstakere er i dag selvstendig næringsdrivende eller frilansere, og trenden viser at dette vil øke i tiden fremover. For bedriftene betyr dette både økt risiko og store muligheter. Rekrutteringen står overfor enorme utfordringer som følge av digitalisering, den globale økonomiske situasjonen og befolkningsendringer. Bedrifter som fortsatt bare vil ha fast ansatte, kan gå glipp av den beste kompetansen i markedet.
De som utvikler en mer fleksibel arbeidsstyrke og ser verdien av dyktige medarbeidere, vil få et konkurransefortrinn i fremtiden.
Vi har drevet vår virksomhet i over 70 år, og har lært å tilpasse oss markedets behov. Våre kunder får tilgang til en høyt kvalifisert og spesialisert yrkesgruppe i form av uavhengige konsulenter. Vi hjelper kundene å finne riktige ressurser til prosjektet – enten det er en uavhengig konsulent eller en midlertidig leder.
Image 2021 08 13 T10 00 45

Let's Talk

Vårt bemanningspersonell er eksperter på å finne attraktive frilansere og uavhengig kompetanse. Ta kontakt med oss i dag for å begynne søket etter uavhengige spesialister som gir virksomheten din et løft.
Image 2021 08 13 T16 09 31