Image 2021 08 13 T16 31 13

IT

Innovative bemanningsløsninger for dine IT-behov

IT-roller blir stadig mer sammensatt – det øker behovet for stillinger som utformer og bygger innovative forretningsløsninger, eller samordner, integrerer og administrerer et bredt spekter av IT-ressurser og -aktiviteter.
Kelly er en pålitelig partner i bemanningsbransjen, og løser IT-behov med en kombinasjon av tradisjonell bestepraksis og et omfattende nettverk av ressurser innen digital kompetanse. Vi rekrutterer hvert år over 9000 spesialister innen alle IT-disipliner, og skaper resultater basert på dyktig arbeidskraft.
Informasjonsteknologi er solid forankret i dagens virksomheter. Kelly har vært i bransjen lenger enn noe annet bemanningsbyrå, og er en pioner innen moderne rekruttering. Vi forstår utfordringen knyttet til å opprettholde en effektiv IT-organisasjon samtidig som kravene til resultat økes.
Image 2021 08 13 T16 55 38

Let's Talk

Vårt fokus er å rekruttere høy teknisk kompetanse innen alle IT-disipliner. Uansett hvilket IT-behov du har i dag, finner vi en løsning. Kontakt Kelly for effektive bemanningsløsninger innen IT.

Image 2021 08 13 T16 55 38