Image 2021 08 13 T16 58 58

Kelly Finance

Dyktige regnskapsmedarbeidere, controllere og analytikere

I Kelly vet vi at når økonomi og regnskap er kritisk for forretningsfunksjonene dine, er spesialkompetanse også avgjørende for bedriftens produktivitet og bunnlinje. Vi løser bemanningsbehov med en kombinasjon av tradisjonell beste praksis og ressurssterk kompetanse som gir dokumenterte resultater for økonomiavdelinger i alle bransjer.
Vi har vist gang på gang at rekruttering av høy kvalitet lønner seg på alle måter. Vi tilbyr fleksibilitet gjennom en rekke ledende bemanningsløsninger globalt, nasjonalt og lokalt, slik at du kan styre kompetanse innen regnskap og økonomi på en enkel og kostnadseffektiv måte. Enten du trenger midlertidig eller fast ansatte, finner Kelly den rette løsningen tilpasset dine unike og skiftende forretningsbehov.

Image 2021 08 13 T16 58 58

Våre styrker

. Spesialister innenfor økonomi- og finansrekruttering
. Vi kjenner de «passive» kandidatene
. Tilgang til et stort nettverk
. Kandidatene fra Kelly Finance treffer det dere ser etter – fokus på kvalitet over kvantitet
. Utfyllende kandidatpresentasjoner
. Vi bidrar til flere korrekte ansettelser
. Pålitelig leveranse

Testimonials

Kelly Finance bistod oss i rekruttering av regnskapsfører til vårt regnskapsteam som jobber med konsernregnskap og flere internasjonale selskap. Med Kelly opplevde vi en prosess som bar preg av høy grad av profesjonalitet og effektiv leveranse. Kelly satte seg grundig inn i selskapet, stillingen og profilen vi var ute etter. Dermed kunne de presentere NutraQ på en troverdig måte og fungere som vår forlengede arm ut mot potensielle kandidater. For oss er det viktig med grundige prosesser og det er en pluss at Kelly bruker Cut-e personlighetstester, og at de kunne tilpasse seg våre behov i form av antall intervjuer og bruk av case. Vi opplevde oss trygg på Kelly sin fagkompetanse innen regnskapsfaget og møtte mange kvalifiserte kandidater. Vi ser frem til å jobbe med Kelly Finance i tilsvarende prosesser

  • NutraQ, CHRO, Narges Namwar

Kelly Finance har ved gjentatte anledninger vist seg som en ypperlig samarbeidspartner i vår rekruttering av regnskapsførere. De kjenner bransjen godt, og har tatt seg tid til å bli kjent med oss som selskap også. Av Kelly vet vi at vi får presentert kandidater som passer inn på vårt kontor, og at eventuelle referansesjekker i etterkant av intervjuer utøves av folk som kan det. Vi sparer uvurderlig tid i en til tider hektisk hverdag samtidig som at vi forsikrer oss om at vi ansetter riktige personer. Vi opplever Kellys rekruttere som serviceinnstilte personer med et genuint ønske om å finne rett ansettelse for oss. Dette er noen av årsakene til at vi samarbeider med Kelly Finance.

  • Oseberg Services, Manager avdeling Oslo, Øyvind F. Johannessen

Jeg har vært så heldig å oppleve Kelly Services fra begge ståsted. Jeg var selv kandidat og opplevde at min kompetanse ble forstått, og at stillingene jeg fikk presentert var relevante for mine evner og ambisjoner. Da jeg senere fikk oppleve det fra andre siden har jeg nøyaktig samme opplevelse; kompetansen og personlighetene vi er ute etter blir presentert oss på løpende bånd og jeg har med stort hell ansatt flere av disse. Fra begge sider er min opplevelse at dere bryr dere om både kandidat og oppdragsgiver, rett og slett å finne riktig match begge veier. Dette er kvalitet fra A-Å.

  • View Ledger, konsulentleder, Charlotte Hvitstein

Kelly Financial Resoursces AS har løst mine behov raskere enn forventet. De utfører oppdrag raskt og følger opp under hele prosessen. Evnen til å finne gode kandidater er det viktigste for oss, og Kelly har innfridd dette på dette punktet.

  • Pareto Bank, leder depot, Petter Tinholt

Image 2021 08 13 T16 58 58

Lets's Talk

Kontakt Kelly i dag hvis du trenger en pålitelig bemanningspartner med både dybde- og bredderessurser, og med spisskompetanse til å løse alle dine rekrutteringsbehov.