Image 2021 08 16 T17 25 58

Team

Gunn Marie Henningsen

Gunn Marie Henningsen

Country Manager Norway

Gunn Marie startet i Kelly, November 2015. Hun har ansvaret for den operasjonelle driften av avdelingen i Stavanger og Kelly Engineering Resources med fokus på IC og BD. Hun inngår i ledergruppen i Kelly. Kunder er hovedsakelig innenfor olje/gass.

Barbara Johnsen

Barbara Johnsen

Senior Business Partner - Independent Contractors

Barbara har 12 års erfaring med multidisiplin teknisk rekruttering innen olje- og gass, maritim, energi, industri og IT segment. Hennes rekrutteringserfaring er svært allsidig, hun har jobber med midlertidige oppdrag, fast rekruttering og outplacement.Barbara er sertifisert i personlighetstesting OPQ & Verify. I Kelly spesialiserer hu...

Thomas Lund

Thomas Lund

Branch Manager

​Thomas har en MSc i biologi og har over 10 års erfaring med rekruttering og bemanning, fortrinnsvis til leder- og spesialiststillinger til den nordiske life/science industrien. Han er sertifisert i flere ulike personlighets- og evnetestsverktøy.

Frances Toney

Frances Toney

Branch Manager

Frances startet i Kelly Finance i September 2017 og har tidligere HR-erfaring fra retail bransjen. Hun har en master fra Handelshøyskolen BI og hennes fokus er å finne de beste talentene innen finans og IT.

Adelaida Ures

Adelaida Ures

Consultant

Adelaida startet i Kelly i Oktober 2018. Adelaida jobber med Rekruttering/Headhunting av personell innenfor Engineering. Hennes hovedfokus er konsulenter (temps), IC (Independent Contractors) og fast rekruttering (Headhunting) Kunder er hovedsakelig innenfor olje/gass.

Espen Rasmussen

Espen Rasmussen

Senior Consultant

Espen startet i Kelly i 1998. Han jobber med Rekruttering/Headhunting av personell innenfor kategoriene Supply Chain, logistikk og Engineering. Hans hovedfokus er konsulenter (temps), IC (Independent Contractors) og fast rekruttering (Headhunting). Kunder er hovedsakelig innenfor olje/gass.

Kristina Dypvik Skants

Kristina Dypvik Skants

Consultant

​Kristina har en MSc i Marinbiologi fra Universitet i Bergen, med hovedfokus innen akvakultur, økologi og mikrobiologi. Hun har fra tidligere flere års erfaring innen salg og jobber nå i Kelly sin Life Science avdeling med rekrutteringer til både faste og midlertidige stillinger

Einar Skaugen

Einar Skaugen

Senior Consultant

​Einar Skaugen begynte i Kelly Finance i januar 2019. Hans utdannelse består av MSc Finance og MSc International Business fra Hult International Business School i Boston og BSc Business Administration fra University of San Francisco. Einar har også jobbet nærmere to år i bank.

Elselill Sunde

Elselill Sunde

Consultant

Elselill startet i Kelly i oktober 2011. Elselill jobber med Rekruttering/Headhunting av personell innenfor kategoriene regnskap/finans, administrasjon og engineering. Hennes hovedfokus er konsulenter (temps), IC (Independent Contractors) og fast rekruttering (Headhunting)Kunder er hovedsakelig innenfor olje/gass.

Philip Lindholm

Philip Lindholm

Business Partner

Philip begynte i Kelly i februar 2017. Han har arbeidet med faste og midlertidige stillinger innen økonomi, administrasjon og salg. Philip har utdannelse fra Markedshøyskolen i HR og personalledelse samt en årsenhet i økonomi fra Handelshøyskolen BI. I tillegg har han erfaring som teamleder.

Lorene Kuraishi-van Haalen

Lorene Kuraishi-van Haalen

Recruiter

​Lorene begynte i Kelly i februar 2020. Hun har 7 års erfaring innenfor feltet global mobility og expat rådgivning. Lorene er dedikert til å sørge for en god opplevelse for våre kandidater og sikre de beste talentene innen finance til rett selskap. Lorene jobber daglig med rekruttering til både faste og midlertidige stillinger og er sertifise...

Tor Erik Årsvold

Tor Erik Årsvold

Business Partner

​Tor Erik begynte i Kelly Services i august 2021. Tor Erik har solid erfaring i håndtering av offshore personell kombinert med tidligere salgerfaring. Han har gått inn i stillingen som Business Partner og vil ha fokus på salg til nye og eksisterende kunder.

Vendie Myr

Vendie Myr

Consultant

​Vendie begynte i Kelly Finance i august 2021. Vendie har de siste 11 årene jobbet med regnskap og bistått utenlandske selskaper i Norge samt jobbet med mva-refusjon i inn- og utland og generell rådgivning. Vendie bistår i alle prosesser innen rekruttering med søkelys på talenter innen regnskap, finans og IT.

Tina Kofoed Eriksen

Tina Kofoed Eriksen

Business Partner - Independent Contractors

​Tina har en mastergrad i psykologi, med tyngde i arbeids – og organisasjonspsykologi og sosialpsykologi. Hennes hovedfokus er ingeniører, prosjektadministrasjon og ledelse – innen segmenter som for eksempel hydropower, offshore energy, high-tech & engineering

Ingvild Ringen Jøråsen

Ingvild Ringen Jøråsen

Consultant

​Ingvild har en MSc i Bioteknologi fra Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet i Trondheim, med hovedfokus innen molekylærbiologi. Fra tidligere har hun erfaring med salg og jobber nå i Kelly sin Life Science avdeling med rekrutteringer til både faste og midlertidige stillinger.

Åshild Kvinnesland

Åshild Kvinnesland

Talent Care

Åshild startet i Kelly i juni 2018. Åshild jobber som HR koordinator/ Talent care for avdelingen i Stavanger og Kelly Engineering resources. Hovedarbeidsoppgaver er kontraktutarbeidelse til nye og eksisterende kunder, oppfølging av HMS, HR relaterte oppgaver og lønn.