Outsourcing

Outsourcing

Er det utenfor ditt felt, så er det sannsynligvis innenfor vårt!

Når bedriften ønsker å bevege seg utenfor dens kjernevirksomhet, bør man la bransjens ledende aktør innen outsourcing og konsulenttjenester hjelpe til.

Kelly Services tilbyr skreddersydde løsninger innen outsourcing og konsulenttjenester uansett hva slags bemanningsbehov din bedrift måtte ha.

Outsourcing av bedriftens støttefunksjoner via Kelly Services gjør at bedriften kan konsentrere seg fullt og helt om det som virkelig er dens kjernevirksomhet. Uansett hvor viktige støttefunksjonene er, stjeler overoppsynet med den daglige driften av disse, dyrebar tid fra firmaets kjernekompetanse. Det er her Kellys administrasjonsservice kommer inn i bildet.

Optimalisert drift

Kelly Services kombinerer dyktige spesialister, moderne utstyr og 60 års bransjeerfaring, og hjelper til med å optimalisere driften innenfor følgende områder:

  • Kontor: Post, ekspedisjon og mottak, administrasjon av ekspressforsendelser, interne kopisentre
  • Behandling av transaksjoner: Diverse kreditorer, fakturering, behandling av lånesøknader, innkjøp
  • Distribusjon: Produksjonsstyring, inngående ekspedisjon, plukk-/pakkoperasjoner, lagerstyring
  • Administrasjon: Tekstbehandling, desktop publishing, resepsjon/sentralbord, sentral arkivstyring

Vi rekrutterer og ansetter spesialister til å styre samtlige av disse funksjonene, og alle våre konsulenter er fokusert på å yte en fremragende innsats.

Du får...

  • Økt effektivitet gjennom opplæring og forbedrede prosesser
  • Bedre moral gjennom motiverte team som arbeider mot definerte mål
  • Lavere og mer forutsigbare kostnader, ved at Kellys toneangivende posisjon gir deg adgang til avanserte styringskonsepter og teknologi, som er utviklet for å redusere dine driftskostnader.