Personalutleie

Personalutleie 

Midlertidig arbeidskraft har blitt en viktig del av mange bedrifter og etterspørselen etter fleksibel arbeidskraft er for tiden stor. I dagens jobbmarked blir vikariater stadig viktigere og viktigere – både for å kunne tilføre ekstra ressurser, men også med tanke på arbeid under ferier og sykdom. 

Det er begrenset med talenter – og det er nettopp her vi kommer inn i bildet. Vi har mange talenter i vår database som ønsker seg en midlertidig jobb. Ta kontakt med oss for å løse ditt behov for ekstra arbeidskraft.  

På jakt etter en fleksibel jobb?

Det er mange gode grunner til at Kelly bør være ditt førstevalg når du ønsker en fleksibel jobb. For det første vil du bli tatt godt vare på, og med det mener vi at du får godt betalt, tilgang på opplæring og ikke minst god oppfølging. Du vil få råd og veiledning i forbindelse med jobbsøk.

Oppdragene kan variere fra noen dager, til et halvt år eller lengre, og i mange tilfeller får de beste også tilbud om fast jobb etter endt oppdrag.

Som midlertidig ansatt har du både frihet og fleksibilitet til å selv bestemme når du måtte ønske å jobbe - og hvor lenge.