fleksible bemanningsløsninger

Kelly Services jobber kontinuerlig for å være den beste leverandøren av fleksible bemanningsløsninger. Nøkkelen til vår suksess er en grundig og omfattende rekrutteringsprosess.

Vi utfører oppdrag for kortere eller lengre perioder, alt etter våre kunders behov. Ved å benytte Kelly er du garantert kvalifisert og dyktig arbeidskraft; uansett om du trenger én medarbeider for én dag, eller bemanning til en hel avdeling på ubestemt tid. Våre bemanningsløsninger gir deg den friheten du trenger for å fokusere, og den støtten du trenger for å lykkes.

Effektivitet

I Kelly legger vi stor vekt på å finne de riktige medarbeiderne. Vi presenterer deg for et utvalg av velutdannede og erfarne kandidater, som vi på forhånd har intervjuet og vurdert. Dette gjør ansettelsesprosessen svært effektiv, og du slipper å kaste bort tiden din på uaktuelle kandidater. Vi vurderer kandidatens kunnskaper, erfaring, holdning og motivasjon, slik at du kun møter de som har den rette kompetansen og interessen for den aktuelle stillingen.

For å sikre oss at kandidaten passer inn i din bedrifts arbeidsmiljø, utfører vi i tillegg en omfattende evaluering av bedriftens og avdelingens behov. Ut fra både besøk og samtale med bedriften, samt tilbakemelding fra medarbeidere som har jobbet i bedriften tidligere, kan Kelly finne riktige kandidater som passer til hvert enkelt oppdrag.

Spesialister rekrutterer spesialister

Kelly Services leverer et bredt spekter av tjenester og bemanningsløsninger. I tillegg til rekruttering til faste og midlertidige stillinger, leverer vi råd ved omstillingsprosesser og outsourcing.

Våre spesialistområder finner du nedenfor. Følg lenkene for å lese mer: