Talentjakten

Kampen om de beste talentene

Folk er stadig på jakt etter utviklingsmuligheter for å være attraktive og oppdaterte på arbeidsmarkedet. Selv de som er fornøyd med den jobben de har, er stadig på søken etter å komme seg videre.


Dette er et dilemma som arbeidsgivere i dag må forholde seg til, og ikke minst ha høy fokus på, og det blir mer og mer viktig å ha gode utviklingsplaner for å holde på de talentene man har.

Samtidig vokser stadig selvtilliten hos arbeidstakerne, og det kreves stadig mer av bedriftene om de skal vinne kampen om de beste hodene. Arbeidstakerne følger nøye med på utviklingen på arbeidsmarkedet, og bruker alle argumenter de finner i forhandling om en bedre posisjon.
Kunnskap og erfaring er meget viktig, og det å ha erfaring fra flere ulike arbeidsgivere ses på som en fordel fremfor å ha jobbet på samme sted hele livet.

I rapporten The autonomous and empowered workforce kan du lese mer om de nyeste trendene på arbeidsmarkedet, og hvordan dette påvirker måten bedrifter må fokusere mht å holde på medarbeidere I et marked som I økende grad star på arbeidstakers side. 

no_acquisition and retention