Dette er Kelly Services

Som en verdensledende leverandør av bemanningsløsninger, tilbyr Kelly Services, Inc. (Nasdaq: KELYA, KELYB) og dets datterselskaper et omfattende utvalg av outsourcing og konsulenttjenester, samt bemanning av midlertidige og faste stillinger.


Kelly Services i Norge har kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim. I tillegg har vi egne rekrutteringskontorer i Lillestrøm, Moss, Kongsberg og Ågotnes. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen en rekke fagområder, både innen privat og offentlig sektor. 

En aktiv samarbeidspartner

Selskapet har opparbeidet et godt renommé siden vi startet i Norge i 1986. Vi er profesjonelle på alle våre fagområder og søker kontinuerlig å videreutvikle våre produkter i samarbeid med våre kunder.

Kelly Services ønsker å være en aktiv samarbeidspartner og ikke «bare» en leverandør av personell. Vi har et gjensidig tillitsforhold til en rekke seriøse og anerkjente bedrifter, både lokalt og internasjonalt. Dette gjør at vi klarer å oppnå et av våre uttalte mål; nemlig at vi gjennom samarbeid med våre kunder, aktivt skal bidra til deres suksess.  

Mer informasjon

Les mer om oss på www.kellyservices.no og følg oss gjerne på LinkedIn og Facebook, hvor du kan finne spennende oppdateringer om arbeidsmarkedet, jobbmuligheter og mye mer. Du kan også lese mer om Kelly world wide på den globale side.