KCN Career Help

KCN Career Help

 

Min bruker og profil

 

Jeg har glemt passordet mitt

Klikk på linken «Har du glemt passordet?» på innloggingssiden. Skriv inn e-postadressen du benyttet for å registrere deg, og du vil motta en e-post med instrukser om hva du skal gjøre videre for å resette passordet. 

 

Jeg husker ikke brukernavnet mitt; hvordan får jeg tilgang til CVen min? 

Brukernavnet er e-postadressen du benyttet for å registrere deg. Dersom du ikke husker denne, må du lage deg en helt ny profil. Du får beskjed om det allerede eksisterer en profil med e-postadressen.

 

Hvorfor må jeg opprette en bruker? 

For å kunne lagre jobber du er interessert i, eller for å laste opp og sende inn søknad og CV på våre stillinger, må du opprette en konto hos oss. En slik konto vil også gi deg mulighet til å organisere og laste opp dokumenter for jobbsøking, oppdatere profilen, se jobber du har søkt på tidligere, med mer.

 

Hvordan oppdaterer jeg profilen min? 

Klikk på linken «Rediger profil» som du finner under menyen «Min bruker». Her kan du oppdatere all informasjon som er registrert om deg. Dersom du ønsker å endre dine preferanser og ønsker for jobb, klikk på «Preferanser» som du finner under samme meny.

 

Hvordan legger jeg inn CV? 

Gå til «Min bruker», klikk på «CV» og deretter «Velg fil». Finn frem til ønsket fil på din PC, og klikk «Last opp».

 

Hvordan oppdaterer eller endrer jeg CVen min? 

Du kan dessverre ikke gjøre endringer i dokumenter som allerede er lastet opp i vårt system. For å endre, må du gjøre dette i originalfilen, og deretter laste opp en ny versjon av dokumentet.

 

Jobbsøkere

 

Hvordan søker jeg på en stilling? 

Klikk på linken «Søk jobb». Her kan du legge inn kriterier for søket ditt ved hjelp av nøkkelord. Du kan også gå til «Avansert søk» hvor du kan legge inn flere valg og kriterier for søket ditt, bl.a. jobbtype, kategori eller lokasjon. Legg inn så mye du ønsker, og klikk deretter på søk. Systemet søker da blant alle våre ledige stillinger for å finne noe som passer med dine ønsker. Klikker du «søk jobb» en gang til, starter du forfra med blanke felter.

 

Hvordan sletter jeg stillinger fra min lagret-liste?  

Klikk på linken «Lagrede stillinger» som du finner under menyen «Min bruker», eller helt oppe til høyre på siden. Finn stillingen(e) du ønsker å slette, og klikk på knappen «Fjern» til høyre for stillingstittel.

 

Hvilke nøkkelord bør jeg velge for å oppnå best mulig resultat? 

Nøkkelord er helt avhengig av dine preferanser. Dersom du ser etter en spesifikk jobb, kan du skrive jobbtittel. Dersom du søker mer generelt, kan du velge å skrive egenskaper eller kunnskap du besitter, software du er god i, sertifikater du har, eller annet som kan være relevant i stillingen du søker.

 

Hvor finner jeg nærmeste Kelly-kontor? 

Gå til startsiden ved å klikke på logoen øverst til venstre på siden. Følg linken «Finn din nærmeste avdeling» som du finner helt i bunnen av siden. 

 

 

 

Jobbsøk

 

 Hvordan sender jeg søknad og CV på en stilling?

Klikk på stillingstittelen til jobben du er interessert i. Dersom du ikke allerede er registrert hos oss, klikk på linken «Opprett bruker» for å lage deg en konto. Dersom du allerede er registrert, må du være innlogget for å kunne søke stillingen. Last opp ny CV, eller velg en som allerede ligger lagret på profilen din. Du kan også laste opp andre filer dersom du ønsker det.

 

Hvordan vet jeg om søknaden er levert? 

Dersom du søker på en spesifikk jobb, vil du få en bekreftelse på skjermen når søknaden er levert. I tillegg vil også søknaden dukke opp i listen «Mine søknader» inne på profilen din.

 

Hvordan vet jeg hvilke jobber jeg allerede har søkt på? 

Du finner oversikt over jobber du har søkt på via Kelly, under «Mine søknader» inne på profilen din.

 

Hvor mange jobber kan jeg søke på? 

Du kan søke på så mange jobber du vil, som passer til dine kvalifikasjoner og preferanser. Men husk at dersom du gang på gang søker jobber som du, ut i fra din bakgrunn og erfaring, ikke er kvalifisert til, vil våre rekrutterer kunne oppfatte dette som useriøst. Du kan kun søke én gang pr stilling.

 

Jeg får ikke levert inn søknad på en stilling. 

Dersom du har problemer med å sende inn søknad/CV via vårt system, kontroller at du ikke allerede har søkt på jobben ved en tidligere anledning. Du finner oversikt over jobber du har søkt på via Kelly under «Mine søknader» inne på profilen din.

 

Kan jeg endre svarene på screening-spørsmålene etter at skjema er innlevert? 

Nei. Du kan dessverre ikke gå tilbake og endre svarene etter at skjema er fullført. Husk å ta deg god tid når du fyller ut skjema, det er ingen tidsbegrensning på å svare.

 

Deling

 

Kan jeg sende tips om en jobb til andre jeg kjenner?  

Ja. Klikk på jobben, velg «Share» for å dele i sosiale medier eller sende via e-post.

 

Teknisk

 

Hvilke nettlesere kan jeg benytte for å søke jobber via Kelly? 

* Internet Explorer og nyere

* Chrome 5 og nyere
* Firefox 4 og nyere

* Safari 5 og nyere