Salg og kundesenter

Finn en job innen salg og kundeservice

Kundesenteret er bedriftens ansikt utad. Om medarbeiderne oppleves som serviceinnstilte og kompetente kan det forme hele synet på virksomheten. Liker du å jobbe med mennesker og løse utfordringer, kan kundeservice være jobben for deg.

I Kelly vet vi at gode medarbeidere som trives på jobb er nøkkelen til suksess og omsetningsvekst for bedriften. Vi har langvarige samarbeid med bedrifter innenfor salg og kundeservice, og sammen legger vi opp din karriere og videre utvikling.

Salg og kundesenter

Med vår lange erfaring innen rekruttering til stillinger i kundeservicebransjen, har vi god oversikt over hvilke ferdigheter og kvaliteter som kreves av deg som kandidat.

Enten du har lang erfaring, er nyutdannet eller er under utdanning og ønsker deg en sommerjobb innen salg og kundeservice, kan du være kandidaten vi er på jakt etter. 

Registrér deg hos oss i dag og følg med på våre aktuelle ledige stillinger. Vi ser etter flere ulike typer av kandidater. Lag en god og oppdatert CV. Da er det lettere å bli matchet til de riktige stillingene. 

Stillinger vi ofte rekrutterer til:

  • Innkommende kundeservice
  • Utgående kundeservice
  • Teamleder
  • Salgskonsulent
  • Account manager/key account
  • Salgssjef

Konsulentene våre er spesialister på å se mennesker, og plassere dem der de vil kunne utvikle seg og yte sitt aller beste. For mange er dette gjerne den første jobben og du jobber gjerne med kollegaer som blir dine venner for livet.

Ved å komme inn via oss får du muligheten til å få innpass i større selskap som Kelly allerede har langvarige, gode relasjoner til. Du får en personlig konsulent som bistår i spørsmål underveis og kan gi god veiledning i å legge en videre karriereplan.

Ta gjerne kontakt med oss for å avtale et møte.

Angelika Wichmann ​​​
Branch Manager Kelly Office
Tlf: +47 404 97 971
E-post: angelika.wichmann@kellyservices.no

Peder Hammer
Consultant
Tlf: +47 469 38 263
E-post: peder.hammer@kellyservices.no

Philip Lindholm
Consultant
Tlf: +47 908 70 631
E-post: Philip.Lindholm@kellyservices.no