Kontor og administrasjon

Finn en ny jobb innen kontor og administrasjon

Alle bedrifter har administrative roller å fylle. Det kan være vanskelig for aktuelle kandidater å kartlegge hvilke stillinger og muligheter som finnes. Din konsulent i Kelly kan gi råd om hvordan du kan bygge karrriere innen administrasjon eller saksbehandling.

Kelly Services var banebrytende og ansatte den første vikaren – en sekretær – allerede i 1946. Siden den gang har stadig flere selskaper sett nytteverdien av våre tjenester, og i dag dekker Kelly bemanningsbehovet til tusenvis av små og store bedrifter verden over.

Vi har langvarige samarbeid med bedrifter som trenger kompetanse innen kontor og administrasjon. Sammen legger vi opp din karriere og videre utvikling.

Kelly oppfyller bemanningsbehovene til alle selskaper - fra små bedrifter til multinasjonale selskaper. Vi rekrutterer til stillinger på tvers av alle nivåer, fra HR- og ledelse til administrative assistenter.

Vi ser etter et mangfold av kandidattyper. Lag en god og oppdatert CV. Da er det lettere å bli matchet til de riktige stillingene. Husk å oppgi kompetanse innen fagverktøy, språk, sertifiseringer du måtte ha og lignende. Kellys avanserte søkesystem sørger for at kandidater fanges opp til nye oppdrag lenge etter at profilen ble opprettet. Våre konsulenter søker først i Kellys egne baser før vi bruker søk i eksterne tjenester som Finn.

  • Resepsjon/sentralbord
  • Administrasjon
  • Saksbehandler
  • Dokumentcontroller
  • Markedsmedarbeider/koordinator
  • HR/personal
  • Arkiv og dokumentbehandling
  • Executive assistent/PA


Ved å komme inn via et bemanningsbyrå får du muligheten til å få innpass i større og velrenommerte selskap som Kelly allerede har langvarige og gode relasjoner til. Du får en personlig konsulent som bistår i spørsmål underveis og som kan veilede ved videre karriereplan.

Ta gjerne kontakt med oss for å avtale et møte

Angelika Wichmann
Branch Manager Kelly Office
Tlf: +47 404 97 971
E-post: angelika.wichmann@kellyservices.no

Peder Hammer
Consultant
Tlf: +47 469 38 263
E-post: peder.hammer@kellyservices.no

Philip Lindholm
Consultant
Tlf: +47 908 70 631
E-post: Philip.Lindholm@kellyservices.no