Karriereveiledning

Karriereveiledning

Er du usikker på hvordan du best kan utnytte din kunnskap og erfaring? Eller har du kanskje lyst til å videreutvikle deg? Hva med å prøve noe helt nytt?

I Kelly er vi opptatt av at alle våre konsulenter trives i jobben. Det er viktig for oss at du føler du får brukt din kompetanse riktig og at du jobber et sted du føler du passer inn. Det er ingen vits i å kaste bort måneder og år på en jobb du ikke trives i, eller som ikke gir deg tilstrekkelig med utfordring og glede. Vår jobb er å forstå din situasjon og hjelpe deg inn på riktig spor i karrieren.

Det viktigste er at du trives

Våre erfarne rådgivere gjør det beste for at du skal være godt forberedt på hva du møter før et intervju, og i ditt første møte med bedriften. Vi opprettholder også kontakten med deg gjennom hele oppdraget, og forsikrer oss om at du trives i jobben. I tillegg finner vi nye og aktuelle stillinger til deg når du avslutter oppdraget ditt, slik at du kan fortsette å utvikle dine ferdigheter.

Riktig balanse

Dersom du i løpet av din ansettelse gjennom oss finner ut at du kunne tenke deg å gjøre noe helt annet, tar vi en prat og finner ut av hva du virkelig vil. Det er viktig å kartlegge både drømmer og visjoner for å lande på den løsningen som er den beste for deg på lang sikt. I denne sammenheng spiller også familielivet og privatlivet du lever en viktig rolle, og vi hjelper deg med å finne den riktige balansen som gjør at du føler deg vel med ditt karrierevalg.