Jobb og karriere

Det å finne seg en (ny) jobb og/eller utvikle egen karriere kan være en krevende prosess. Vi har samlet noen tips som kan hjelpe deg i denne prosessen og spare deg for unødvendig bruk av tid.
Søk i ledige stillinger
 

Prioriter dine behov

Aller først bør du lage deg en liste: Hva er viktigst for deg, hva slags type selskap kan du tenke deg å jobbe for og hva slags type jobb er du ute etter? Hvor ambisiøs er du, er du villig til å flytte på deg, hvor langt er du villig til å pendle og hvor viktig er det å være tilfreds med jobben? Denne type informasjon kan hjelpe deg til å gjenkjenne dine viktigste krav til en jobb, og dermed spare deg for bortkastet tid ved å se etter feil type jobb.

Snakk med en rådgiver

Ta deg bryet med å snakke med en rådgiver om jobbsøking. Kelly Services har konsulenter med bred erfaring som kan gi deg gode råd på veien. Vi har også et stort nettverk av kontakter innen en rekke bedrifter, og kan se etter jobb for deg rundt om i hele landet.

Bruk internett

Nettet er et fantastisk sted å søke etter jobb. Det finnes hundrevis av ledige jobber, og her kan du lete når det måtte passe deg. Om du registrerer deg på sidene våre, kan du følge med på om en passende jobb dukker opp.

Nettet gir deg også tilgang til mer enn en million selskaper i hele verden, så bruk søkemotorene aktivt og les om spesifikke bedrifter du kunne tenke deg å jobbe for.

Sosiale nettverk

I tillegg til å benytte ulike søkemotorer for å finne mer informasjon om mulige arbeidsgivere, har sosiale medier gjort sitt til at det har blitt enklere å orientere seg om mulighetene på arbeidsmarkedet. Spesielt ser vi at det kan være nyttig å lage seg en profil på LinkedIn. Spør oss om råd dersom det er noe du lurer på, så hjelper vi deg med å lage en profil.

Tips og råd

Følg lenkene under for å laste ned våre guider med nyttig informasjon: