Svensktalende fagkonsulent

Posted 08 August 2022
ArbeidstedLysaker
Job type Midlertidig
KategoriKelly Finance
ReferenceBBBH552427_1660038823

Job description

Vi søker etter en svensktalende fagkonsulent hos kundeservice i SB Helseforsikring/ DKV Hälsa
Storebrand Helseforsikring AS tilbyr helseforsikring i bedrifts- og privatmarkedet i Norge og Sverige, og har sitt hovedkontor i Professor Kohts vei 9 på Lysaker. Selskapet er en betydelig aktør på helseforsikringsmarkedet, og har etablert en markedsledende posisjon på behandlingsavtaler av høy kvalitet med bakgrunn i et målrettet og digitalt fokus.

Storebrand Helseforsikring AS er via et joint venture eiet av Munich Re og Storebrand ASA med 50 % hver. I Sverige selges forsikringene under merkenavnet DKV Hälsa.

Vi har medarbeidere og samarbeidspartnere i Sverige, Norge, Litauen og Estland som alle arbeider hardt for å nå konsernets visjon: Våre kunder anbefaler oss.

Avdelingen er nordisk og har totalt 10 engasjerte og motiverte ansatte. Vi er en positiv gjeng med forskjellig bakgrunn som alle jobber for å yte den beste servicen til våre kunder.

Vi ser etter deg som er glad i kundekontakt og drives av å lykkes sammen med kunden! I rollen som fagkonsulent tar du imot kundehenvendelser via telefon, e-post og chat. Det er derfor en stor fordel at du liker å snakke med kunder i telefonen og at du ikke blir stresset når mailboksen fylles opp med kundehenvendelser. Kundene kontakter deg vedr alt fra nytegning, fakturering, ajourhold, regnskap og enkelte ganger kan det også være klager. Det vil også være en del av jobben å gi fagstøtte til selgerne og partnerne, du vil være et kontaktpunkt mot meglere og følge opp saker med ulik kompleksitet.

Det er en del av vår kultur å jobbe med forbedring av prosesser. Vi ønsker oss derfor en medarbeider som også motiveres av å bidra til forbedringer - særlig innenfor det digitale skiftet. Det innebærer også at du vil få mulighet til å delta i prosjekter i kombinasjon med at du jobber med driftsoppgaver.

Ønsket kompetanse
* Høyere utdannelse innenfor marked, økonomi og/eller realfag. Dette kravet kan kompenseres med relevant arbeidserfaring innenfor området.
* Flytende svensk kunnskaper skriftlig og muntlig.
* Kunne bruke engelsk som arbeidsspråk
* Grunnleggende ferdigheter i Excel, Power Point, Word, OneNote, Sharepoint og andre Microsoft programmer.

Personlige egenskaper
* Positiv tilnærming med ansvarsfølelse og "stå på vilje"
* Evne til å jobbe selvstendig, sette deg inn i rutiner, vilkår og reglement for deretter å fatte beslutninger og med
* God gjennomføringsevne
* Samarbeider godt, skaper relasjoner og byr

Kelly Services fungerer som bemanningsselskap i forbindelse med denne stillingen. Hvis du velger å søke, vil opplysningene dine behandles i samsvar med Kellys personvernerklæring.

Vi er som oppdragsgiver opptatt av mangfold og like muligheter og oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av rase, kjønn, funksjonsevne, religion/tro, seksuell orientering og alder.

------------------------------

Kelly Services are acting as an Employment Business in relation to this role. Should you choose to apply, your information will be processed in accordance with Kelly's Privacy Statement.

As an Equal Opportunities employer, we welcome applications from all suitably qualified persons regardless of their race, sex, disability, religion/belief, sexual orientation or age.