Speditør Lufttransport

Posted 12 November 2020
ArbeidstedNannestad
Job type Midlertidig
KategoriTransport og logistikk
ReferenceBBBH424314_1605266449

Job description

For vår kunde på Gardermoen søker vi nå etter en speditør med erfaring innen lufttransport for lengre engasjement.

Er du en dyktig speditør som ønsker å jobbe med logistikk innen offshore bransjen, kan dette være en mulighet for deg. Vi ser for oss en fremoverlent person som takler en hektisk hverdag med mange spennende utfordringer.

Den ideelle kandidat har bakgrunn innen luft og sjø transport, men kunden er også åpen for kandidater med annen bakgrunn.

Noen av oppgavene en speditør (Freight Forwarder) vil ha, er blandt annet ha disse:
- Planlegging, koordinering og gjennomføring av forsendelser
- Kontakt med agenter og underleverandører.
- Koordinering mellom kontorene rundt om i landet
- Fakturering

Man skal tilstrebe god service, både mot kunder og internt ansatte. Telefon er ett viktig arbeidsverktøy, så det er viktig at man er komfortabel med dette. En speditørs hverdag er forholdsvis hektisk, så det er klar fordel, å ha en evne til å holde hodet kaldt, og ta raske beslutninger.

Dersom du tenker at dette er noe for deg, ber vi deg søke og melde inn din interesse umiddelbart, da det er ønskelig med snarest mulig oppstart.

Kelly Services fungerer som bemanningsselskap i forbindelse med denne stillingen. Hvis du velger å søke, vil opplysningene dine behandles i samsvar med Kellys personvernerklæring.

Vi er som oppdragsgiver opptatt av mangfold og like muligheter og oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av rase, kjønn, funksjonsevne, religion/tro, seksuell orientering og alder.

------------------------------

Kelly Services are acting as an Employment Business in relation to this role. Should you choose to apply, your information will be processed in accordance with Kelly's Privacy Statement.

As an Equal Opportunities employer, we welcome applications from all suitably qualified persons regardless of their race, sex, disability, religion/belief, sexual orientation or age.