Serigstad Agri AS søker Salgsleder og Salgsmedarbeider.

Posted 23 January 2022
ArbeidstedStavanger
Job type Fast
KategoriGrossisthandel import/eksport
ReferenceBBBH506548_1643019372

Job description


Serigstad Agri AS søker Salgsleder og Salgsmedarbeider.


Serigstad Agri AS er en lokaleid bedrift med røtter tilbake til 1864. Vi er pr. dags dato 15 ansatte og holder til i moderne lokaler på Bryne. Serigstad Agri AS utvikler og produserer maskiner og utstyr for grovfôrhåndtering i landbruket og konservering av fisk i oppdrettsnæringen. Våre kunder og forhandlere strekker seg over hele Norge og Europa.


Vi opplever positiv utvikling innen landbruk og aquakultur, og ønsker derfor å styrke salgsteamet med Salgsleder og Salgsmedarbeider.


Salgsteamet vil få i oppgavene å øke markedsandelene innen aquakultur og landbruket nasjonalt og internasjonalt.
Vi ønsker kandidater som er sultne og fremoverlent. Noe erfaring innenfor landbruk eller aquakultur er ønskelig, men ikke et krav. Et brennende engasjement for salg og resultater er et krav for at teamet skal lykkes.

Markedsføring og merkevarebygging er en naturlig del av stillingene, og det er fordel med erfaring i bruk av sosiale medier.


Serigstad Agri AS tilbyr spennende arbeidsoppgaver til konkurransedyktige betingelser.
Er du interessert, ta gjerne kontakt med daglig leder, Trond Gjermund Haugen på telefon 924 34 324, epost: eller headhunter i Kelly Services, Espen Rasmussen på telefon. 407 68 046, epost:

Kelly Services fungerer som rekrutteringsbyrå i forbindelse med denne stillingen. Hvis du velger å søke, vil opplysningene dine behandles i samsvar med Kellys personvernerklæring.

Vi er som oppdragsgiver opptatt av mangfold og like muligheter og oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av rase, kjønn, funksjonsevne, religion/tro, seksuell orientering og alder.

------------------------------

Kelly Services are acting as an Employment Agency in relation to this role. Should you choose to apply, your information will be processed in accordance with Kelly's Privacy Statement.

As an Equal Opportunities employer, we welcome applications from all suitably qualified persons regardless of their race, sex, disability, religion/belief, sexual orientation or age.