Kontraktsspesialist

Posted 06 July 2021
ArbeidstedStavanger
Job type Midlertidig
KategoriOlje og gass
ReferenceBBBH465082_1625610636

Job description


For kunde søker vi deg som ønsker å være innovativ, målrettet, engasjert og bidrar til vekst.
Hos vår kunde vil du oppleve utfordringer, fordeler og muligheter til å jobbe for en av verdens største leverandører av produkter og tjenester til den globale energibransjen.

Innkjøps- og kontraktavdelingens mål er være den beste innkjøps- og kontraktavdelingen i bransjen som bidrar til å gi varige konkurransefortrinn i markedet.
Vi søker etter en dyktig Procurement Contract Spesialist til vår kundes Supply Chain avdeling. Du vil få ansvar for egne anskaffelsesprosjekter og leverandør-kontrakter og din erfaring og motivasjon vil bidra til at vår kunde når mål og utvikler seg.

Arbeidsoppgaver

 • Strategiske anskaffelser
 • Lede og gjennomføre anbudskonkurranser og forespørsler
 • Lede og gjennomføre forhandlinger, evalueringer og kontraktsinngåelser
 • Oppfølging og administrasjon av leverandør kontrakter
 • Leverandør- og markedsanalyser
 • Leverandørutvikling og oppfølging av kritiske leverandører
 • Bistå bedriftens Business Development avdeling i anbudsprosesser
 • Gjennomføre og utvikle kostnadsreduserende tiltak og forbedringstiltak i et «Total Cost of Ownership» perspektivKvalifikasjoner

 • Bachelor (BSc)- eller Mastergrad (MSc) innenfor økonomi, juss eller tekniske fag.
 • Erfaring fra lignende jobber kan kompensere for manglende utdannelse.
 • Erfaring innen anbudskonkurranser, kontraktsadministrasjon og forhandling er et fortrinn, men annen relevant erfaring er av interesse dersom du mener du kan bidra til vårt mål.
 • Gode excel kunnskaper, samt at du behersker norsk og engelsk både skriftlig og muntlig er viktig i denne stillingen.Personlige egenskaper
Vi ser etter deg som er kommersielt anlagt, nysgjerrig og lærevillig - som liker å få til en god avtale.
Du har gode analytiske evner, være kundeorientert og målbevisst. Gode evner til å gjennomføre anskaffelsesprosjekter. Du er selvgående, proaktiv og fleksibel samt jobber strukturert og har evne til å tenke helhetlig.
Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner er en god lagspiller, og trives med et høyt aktivitetsnivå.

Kelly Services fungerer som rekrutteringsbyrå i forbindelse med denne stillingen. Hvis du velger å søke, vil opplysningene dine behandles i samsvar med Kellys personvernerklæring.

Vi er som oppdragsgiver opptatt av mangfold og like muligheter og oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av rase, kjønn, funksjonsevne, religion/tro, seksuell orientering og alder.

------------------------------

Kelly Services are acting as an Employment Business in relation to this role. Should you choose to apply, your information will be processed in accordance with Kelly's Privacy Statement.

As an Equal Opportunities employer, we welcome applications from all suitably qualified persons regardless of their race, sex, disability, religion/belief, sexual orientation or age.