KAM med god innsikt i laboratoriedrift

Posted 05 September 2021
ArbeidstedOslo, Oslo, Oslo Fylke
Job type Fast
KategoriMedisinsk utstyr og rekvisita
ReferenceBBBH478332_1630924012

Job description


Siemens Healthineers bidrar til verdiskapning for aktører i helsevesenet innen presisjonsmedisin, optimalisering av helsetjenester, lab- og bildediagnostikk, forbedring av pasientopplevelser og digitalisering.
Siemens Healthineers jobber kontinuerlig med å utvikle selskapets produkt- og tjenesteportefølje. Applikasjoner som benytter kunstig intelligens og digitale løsninger får en stadig viktigere rolle i utviklingen av neste generasjons medisinske teknologi. De nye applikasjonene bidrar til å styrke selskapets forretningsområder innen bildediagnostikk, bildeveiledet behandling og laboratoriediagnostikk.
I 2020 hadde Siemens Healthineers inntekter på EUR 14,5 milliarder og et overskudd på EUR 2,2 milliarder. Selskapet har om lag 66 000 ansatte over hele verden, med ca 600 ansatte i Norden og Baltikum. Vi ønsker å være en pålitelig partner med god forståelse av kundenes spesifikke utfordringer og muligheter med lokal kunnskap og nærhet til kundene. I Norge har Siemens Healthineers ca. 120 ansatte.
Les mer om Siemens Healthineers på www.siemens-healthineers.com/no

KAM med god innsikt i laboratoriedriftVi søker nå en Key Account Manager til Siemens Healthineers løsninger innen laboratorieutstyr. Våre effektive løsninger og analyser innen laboratoriediagnostikk kombinerer vitenskap, teknologi og funksjonalitet.
Siemens Healthineers sitt serviceteam har i dag bred erfaring og bakgrunn i markedet og vi ønsker nå å styrke teamet med en person som vil få viktige oppgaver innen Account Management, men også som Healthcare Consultant Specialist.

Arbeidsoppgaver:

 • Ha sterkt fokus på nysalg med nye innovative produkter
 • Ha budsjett- og resultatansvar for ditt distrikt, utarbeide kundeplaner og gjennomføre salgs- og markedsaktiviteter
 • Drive oppsøkende salgsvirksomhet og kartlegging
 • Bygge et bredt nettverk og relasjoner innad i kundens organisasjon og blant opinionsledere
 • Ha totaloversikt for din kundegruppe; kontaktpersoner, instrumentering, salgstall og muligheter
 • Ha ansvar for tilbud og anbud mot dine kunder, samt forhandle og fornye avtaler
 • Rapportere til leder for laboratoriediagnostikk (månedsrapporter, CRM, salgsplaner etc)
 • Holde overordnede presentasjoner for kunderVi søker en som har noen års erfaring fra salg, men samtidig har gode kunnskaper om det som foregår på et laboratorium. Du har kanskje erfaring med Lean arbeidsmetodikk, og kan delta i arbeidsflytsdiskusjoner med våre kunder innen laboratoriesegmentet.
Kvalifikasjoner:

 • Minimum Bachelorutdannelse innen helse/automasjon/ informatikk eller annet relevant felt
 • Arbeidserfaring fra laboratorium
 • God IT forståelse og evne til å presentere og forstå data
 • Har sterkt kundefokus og evne til å tilby et høyt nivå av profesjonell support der du kommuniserer med alle typer mennesker
 • Erfaring med Lean arbeidsmetodikk samt prosjektledelse er en fordel
 • Du har gode formidlingsevner og en sterk ambisjon om å bidra til at Siemens Healthineers lykkes i målet om å bli større
 • Snakker et skandinavisk språk, men behersker også engelsk svært godt - både skriftlig og muntlig
 • Har sertifikat og disponerer bil, samt kapasitet til en god del reisevirksomhetVi tilbyr gode utviklingsmuligheter i Siemens Healthineers. Full opplæring på systemene gis ved vårt internasjonale kurssenter og lokalt, og du har varierte og utfordrende arbeidsoppgaver med mulighet til å forme din egen hverdag. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med en god arbeidstidsordning.
Siemens Healthineers er svært opptatt av diversitet og et inkluderende arbeidsmiljø, så om du mangler noe formell kompetanse oppfordrer vi deg likevel til å søke!

Søknadsfrist er snarest og alle søknader behandles fortløpende.
Siemens Healthineers benytter bakgrunnssjekk som en del av vår rekrutteringsprosess
Dersom du har spørsmål vedrørende stillingen kan du gjerne kontakte Kelly Life Sciences og Consultant Kristina Skants telefon: +47 406 07 346 eller Consultant Ingvild Ringen telefon: +47 988 04 308. Kelly Life Sciences er et selskap som spesialiserer seg på rekrutteringer til life science industrien.

Kelly Services fungerer som rekrutteringsbyrå i forbindelse med denne stillingen. Hvis du velger å søke, vil opplysningene dine behandles i samsvar med Kellys personvernerklæring.

Vi er som oppdragsgiver opptatt av mangfold og like muligheter og oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av rase, kjønn, funksjonsevne, religion/tro, seksuell orientering og alder.

------------------------------

Kelly Services are acting as an Employment Agency in relation to this role. Should you choose to apply, your information will be processed in accordance with Kelly's Privacy Statement.

As an Equal Opportunities employer, we welcome applications from all suitably qualified persons regardless of their race, sex, disability, religion/belief, sexual orientation or age.