Franchisetaker til Flügger Farve

Posted 29 November 2021
ArbeidstedNorge
Job type Fast
KategoriGrossisthandel import/eksport
ReferenceBBBH451516_1638273230

Job description

Drømmer du om å starte for deg selv, og kunne være ansvarlig for å bygge din egen suksess? Har du erfaring med kundeservice, veiledning og salg av kvalitetsprodukter i detaljhandelen? Du har nå sjansen til å bli Flügger farve franchisetaker.

Du vil få jobbe med et kvalitetsmerke innen maling, verktøy og tilbehør, et sterkt franchisekonsept og få støtte fra Flügger til markedsføring, utdanning og butikkutvikling. Flügger farve ønsker å ekspandere i hele Norge og vi ønsker å høre fra deg dersom du kjenner til områder hvor det kunne være grunnlag for å åpne en Flügger farve butikk.

Visjonen er, at Flügger farve skal være Norges beste franchisekonsept for selvstendige fargehandlere med det sterkeste produktsortiment til mindre prosjektoppgaver og de mest inspirerende butikker for forbrukerne.

Flügger farve har store vekstplaner og det er enda områder i landet der det er gode muligheter for å åpne og drive en velplassert Flügger farve med et godt kundegrunnlag. Det er også gode muligheter for inntjening og utvikling for en franchisetaker, som har lyst og mot til å drive to eller flere butikker innen et område.

Du får mange" kolleger" i Flüggers franchisesystem, da det allerede eksisterer mange veldrevne Flügger farve butikker rundt omkring i landet samt et team på hovedkvarteret som er dedikert til å hjelpe deg med å gjøre suksess.

Om deg
Vi søker butikkfolk med en suksessfylt karriere, som drømmer om å bli selvstendig og drive en eller flere butikker. Sannsynligvis har du solid erfaring fra spesial-/faghandelen i en detaljbutikk. Vi forestiller oss at du har arbeidet med produkter eller services, innenfor innredning, hus og hage, Gjør-Det-Selv produkter eller liknende. Det kan være maling, møbler, kjøkken, hvitevarer, verktøy, gulv/tepper/gardiner, interiør, elektronikk, jernvare eller annet. Dersom du har lyst og ser muligheter for å drive god butikk i ditt område vil vi høre fra deg! Det mest avgjørende for oss er at du brenner for detaljsalg, butikkdrift og for å hjelpe, inspirere og veilede forbrukeren.

Dersom du ikke selv har erfaring med malervarer forventes det at du ansetter en medarbeider som er fargehandlerutdannet eller har arbeidet med malervarer.

Flügger farve er stedet, hvor Gjør-Det-Selv folket søker kvalitetsprodukter og kunnskap, når det skal males ute eller inne. Flügger legger stor vekt på god veiledning og inspirasjon til kundene. Derfor vil du og dine medarbeidere få grundig utdannelse i produktene og deres bruk på Flügger Academy. Du kan også benytte deg av Flüggers mange produkteksperter.

Din suksess er vår misjon!
Du blir en del av en ambisiøs detaljkjede i vekst med markedets beste sortiment, en produktkvalitet i absolutt toppklasse, høy leveringssikkerhet og profesjonell og tilpasset støtte fra hovedkontoret.

Dersom du er en erfaren butikkeier, franchisetaker, butikksjef - eller bare en talentfull og energisk detaljmann eller -kvinne med potensiale og ambisjoner om å drive din egen eller egne gode forretninger, så vil vi gjerne høre fra deg.

Kelly Services er ansvarlige for rekrutteringen av franchisetakere til Flügger farve i Norge. Send din CV samt noen ord om hvorfor du ønsker å starte for deg selv til oss i dag.

Kelly Services fungerer som rekrutteringsbyrå i forbindelse med denne stillingen. Hvis du velger å søke, vil opplysningene dine behandles i samsvar med Kellys personvernerklæring.

Vi er som oppdragsgiver opptatt av mangfold og like muligheter og oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av rase, kjønn, funksjonsevne, religion/tro, seksuell orientering og alder.

------------------------------

Kelly Services are acting as an Employment Agency in relation to this role. Should you choose to apply, your information will be processed in accordance with Kelly's Privacy Statement.

As an Equal Opportunities employer, we welcome applications from all suitably qualified persons regardless of their race, sex, disability, religion/belief, sexual orientation or age.