Financial Controller

Posted 29 October 2020
ArbeidstedOslo
Job type Midlertidig
KategoriEiendom
ReferenceBBBH368788_1604003830

Job descriptionPå vegne av vår kunde, søker vi etter en Financial Controller vil du være en proaktiv sparringspartner og støtte forretningsområder overfor ledelsen og eiendomsutviklere. Du vil jobbe med regnskapsoppfølging av mor- og prosjektselskaper, rapportering, analyser og utarbeidelse av presentasjoner.


Stillingen rapporterer til Senior Business Controller / Head of Finance.

Sentrale ansvar- og arbeidsoppgaver

- Regnskaps-, forretnings- og ledelsesstøtte
- Sikre god kvalitet ved finansiell rapportering
- Løpende oppfølging av regnskapsmessige forhold og sparring mot regnskapsfører
- Prognosearbeid
- Analyser, kostnadskontroll og risikovurderinger
- Skatte- og avgiftsmessige problemstillinger
- Støtte ved eiendomstransaksjoner (estimerte/reviderte balanser og kjøpesumsberegninger)
- Generell prosjektstøtte knyttet til prosjektkalkyler etc.
- Bidra i IT-prosjekter. Det vil implementeres nye økonomistyringssystem
- Supportere videreutviklingen av controller-funksjonen

Din erfaring og kompetanse

Vi søker deg som er utdannet siviløkonom eller tilsvarende. Du har minimum 3-5 års erfaring fra controlling, budsjettering og rapportering i komplekse virksomheter. Erfaring fra bygg- og eiendomsbransjen er en fordel, men ikke et krav. Du har god regnskapsforståelse og kunnskap om skatte- og avgiftsmessige forhold. God IT- og systemkompetanse og gode brukerferdigheter i Excel. Du snakker flytende norsk og engelsk og har god kompetanse innenfor analyser og prognosearbeid.

For å trives i rollen og lykkes er det viktig at du er grunnleggende trygg med en positiv innstilling, har høy arbeidskapasitet og evner å skape innflytelse. Du får rom til å påvirke og det er viktig at du evner å kommunisere og utfordre organisasjonen på en hjelpsom måte. Vi ser etter deg som er strukturert, pliktoppfyllende og resultatorientert og liker nye utfordringer. I tillegg legger vi stor vekt på personlige egenskaper som analytiske evner, nøyaktighet, proaktivitet og høy gjennomføringsevne.

Kelly Services fungerer som bemanningsselskap i forbindelse med denne stillingen. Hvis du velger å søke, vil opplysningene dine behandles i samsvar med Kellys personvernerklæring.

Vi er som oppdragsgiver opptatt av mangfold og like muligheter og oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av rase, kjønn, funksjonsevne, religion/tro, seksuell orientering og alder.

------------------------------

Kelly Services are acting as an Employment Business in relation to this role. Should you choose to apply, your information will be processed in accordance with Kelly's Privacy Statement.

As an Equal Opportunities employer, we welcome applications from all suitably qualified persons regardless of their race, sex, disability, religion/belief, sexual orientation or age.