Finance & Compliance Manager

Posted 11 August 2022
ArbeidstedOslo
Job type Fast
KategoriKelly Finance
ReferenceBBBH552973_1660295594

Job description

Finance & Compliance Manager
Bauer Media søker en Finance & Compliance Manager. Vi søker en som skal ha ansvaret for den daglige driften av regnskapsavdelingen. Arbeidsoppgaver vil gå ut på bokføring, lønn, avstemninger, periodeavslutninger, skatterapportering, årsregnskapet, intern og ekstern rapport, samt være hovedansvarlig for revisjon. Det er viktig at man har erfaring med juridiske rammeverk, og ha god kunnskap når det kommer til lønn, regnskap, skatt og avgifter. Du vil bistå CFO, og være en sterkt ledd for kvalitetssikring av prosesser og rutiner på vegne av firmaet.

Hele Bauer Media konsernet skal nå over til SAP, så Finance Manager vil være en viktig bidragsyter i denne overgangen. Bauer Media har i dag en hybrid kontorløsning hvor det er mulig å ha hjemmekontor store deler av uken om man skulle ønske dette.
Det er også en viktig del for denne stillingen og kunne gi avdelingsledere tips og råd og økonom og gi dem en nærmer forståelse av dette, og man vil jobbe tett med CFO som sin nærmeste leder.

Bauer Media Norge leverte 16 millioner i overskudd i 2021. Bauer Media er i dag rundt ca. 70 medarbeidere, og har mange sosiale arrangementer. De har et sterkt fokus på mangfold på arbeidsplassen.

Ansvarsområde:
* Hovedansvar for den daglige driften av regnskapsavdelingen, herunder bokføring, lønn, avstemminger, periodeavslutninger, skatterapportering, årsregnskapet, intern og ekstern rapportering, og fakturering.
* Hovedansvarlig for revisjon(er).
* Sikre overholdelse av juridisk rammeverk (lønn, regnskap og skatt).

Oppgaver:
* Bistå CFO og konsernøkonomi med oppgaver som naturlig hører hjemme i økonomi, som budsjettering, prosjekter og business controlling
* Kvalitetssikring av prosesser og rutiner.

ØNSKET UTDANNELSE, ARBEIDSERFARING OG ANNEN KOMPETANSE
* Høyere økonomisk utdanning, samt minimum 3-5 års relevant erfaring.
* God regnskaps-, lønns- og skattekompetanse og analytiske evner.
* Strukturert og selvstendig.
* Gode samarbeidsevner.
* Ledererfaring er en fordel.

Bauer Media er et mediehus spesialisert på lyd. Mer enn 2 millioner lytter til oss hver uke på radiokanaler og podkaster.
Bauer Media Audio er Europas største kommersielle radiokringkaster. I Norge står Bauer Media bak 80 radiokanaler og et voksende nettverk av podkaster. Vi er tilgjengelig på DAB, nett og mobil. Bauer Media AS driver de riksdekkende reklamefinansierte radiokanalene Radio Norge, Radio Rock, Radio Topp 40, Radio Vinyl, Radio Norsk Pop, Kiss og P24-7 MIX, KOS og FUN. Alle kanalene er tilgjengelig nasjonalt på DAB, via våre apper og på nett. Bauer Media AS tilbyr også et Premium- abonnent produkt til våre lyttere, der samtlige radiokanaler selskapet står bak kan høres uten reklame, samt eksklusivt innhold og kvalitets podcast.
Vår kjernekompetanse er lyd, hva lyd gjør med oss mennesker og ikke minst hva lyd kan gjøre for merkevarer. Vi er et fullskala mediehus for distribusjon av reklame, produksjon av lydreklame, samt analyse og innsikt. Selskapet har ca. 70 medarbeidere med hovedkontor i Oslo, med samarbeidspartnere over hele verden.

Bauer Media Group er et familieeid mediekonsern, opprinnelig tysk. Gruppen når ut til over 200 millioner brukere i 20 forskjellige land gjennom utgivelse av over 600 magasiner, kringkasting av over 100 radio- og TV stasjoner samt design av over 400 digitale plattformer. Bauer Media Group er størst på radio i Europa.

Kelly Services fungerer som rekrutteringsbyrå i forbindelse med denne stillingen. Hvis du velger å søke, vil opplysningene dine behandles i samsvar med Kellys personvernerklæring.

Vi er som oppdragsgiver opptatt av mangfold og like muligheter og oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av rase, kjønn, funksjonsevne, religion/tro, seksuell orientering og alder.

------------------------------

Kelly Services are acting as an Employment Agency in relation to this role. Should you choose to apply, your information will be processed in accordance with Kelly's Privacy Statement.

As an Equal Opportunities employer, we welcome applications from all suitably qualified persons regardless of their race, sex, disability, religion/belief, sexual orientation or age.