Controller med rapportering og kategorifokus

Posted 29 June 2022
ArbeidstedLysaker
Job type Fast
KategoriIndustri og produksjon
ReferenceBBBH533962_1656588963

Job description

Om Konekta:

Konekta er en landsdekkende allianse av store tekniske entreprenører som alle har lokal tilknytting. Våre eierselskaper er tekniske med hovedtyngden på rør, der alle er lokale markedsledere. Samlet har eierselskapene i Konekta over 2000 ansatte, på nesten 50 forretningssteder, og en årlig omsetning på over 4 mrd. kr. Det gjør oss til landets største allianse innen rør. Gjennom felles innkjøpsavtaler med gode priser og tett leverandør- og grossistsamarbeid, hjelper vi våre eierselskaper med økt lønnsomhet og konkurransekraft. Alliansen er i kontinuerlig utvikling og har god vekst.

Som Controller i Konekta As er du en viktig brikke for alle i administrasjonen samt eierselskapene, leverandørene og grossistene. Du vil ha ansvar for innhenting og innlesning av tall, samt rapportering av analyser. Stillingen har varierte og interessante oppgaver, der du har gode påvirkningsmuligheter. Du vil bli en sentral person i vårt team på fem personer som holder til på Lysaker.

Viktigste arbeidsområder:

- Innhente, kontrollere og kvalitetsikre tall fra leverandører og grossister

- Utarbeide månedlige kjøp statistikker

- Gjennomføre bonus avregninger

- Oppdatere og utvikle vår varedatabase (metadata og pris filer)

- Gjennomføre og være superbruker for evalueringer av arrangement og undersøkelser

- Kontinuerlig videreutvikle og forbedre rutiner i forhold til gjennomføring av filoverføringer og rapporteringssystem

- Evt. andre oppgaver ved behov

Vi ser etter deg som har:

* min 3 års erfaring innen controlling, rapportering og analyse

* sterk tallforståelse

* meget gode ferdigheter i Excel, med generelt god systemforståelse av IT og interesse innenfor området

Kvalifikasjoner

- God analytisk tallforståelse

- Nøyaktig - presisjon med leveranser til avtalt tid

- Superbruker i Excel og erfaring med SQL-uttrekk fra database

- Løsningsorientert

- Proaktiv med fokus på fremdrift

Personlige egenskaper:

Vi ser etter deg som er nøyaktig, men effektiv, og som ikke er redd for å ta tak i nye oppgaver og problemstillinger. Du stiller de riktige spørsmålene og jobber godt i team, samtidig som du evner å jobbe selvstendig og sørge for fremdrift og resultatoppnåelse. Som person er du nysgjerrig, ser etter muligheter for forbedring og du tør å utfordre det etablerte. Struktur og ansvarsbevissthet samt en god porsjon stå-på-vilje vil også være viktige suksesskriterier.

Kelly Services fungerer som rekrutteringsbyrå i forbindelse med denne stillingen. Hvis du velger å søke, vil opplysningene dine behandles i samsvar med Kellys personvernerklæring.

Vi er som oppdragsgiver opptatt av mangfold og like muligheter og oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av rase, kjønn, funksjonsevne, religion/tro, seksuell orientering og alder.

------------------------------

Kelly Services are acting as an Employment Agency in relation to this role. Should you choose to apply, your information will be processed in accordance with Kelly's Privacy Statement.

As an Equal Opportunities employer, we welcome applications from all suitably qualified persons regardless of their race, sex, disability, religion/belief, sexual orientation or age.