Banner Default Image

Consultants

Gunn Marie Henningsen

Gunn Marie Henningsen

Country Manager Norway

Gunn Marie startet i Kelly, November 2015. Hun har ansvaret for den operasjonelle driften av avdelingen i Stavanger og Kelly Engineering Resources med fokus på IC og BD. Hun inngår i ledergruppen i Kelly. Kunder er hovedsakelig innenfor olje/gass.

Barbara Johnsen

Barbara Johnsen

Senior Business Partner - Independent Contractors

Barbara har 12 års erfaring med multidisiplin teknisk rekruttering innen olje- og gass, maritim, energi, industri og IT segment. Hennes rekrutteringserfaring er svært allsidig, hun har jobber med midlertidige oppdrag, fast rekruttering og outplacement.Barbara er sertifisert i personlighetstesting OPQ & Verify. I Kelly spesialiserer hu...

Thomas Lund

Thomas Lund

Branch Manager

​Thomas har en MSc i biologi og har over 10 års erfaring med rekruttering og bemanning, fortrinnsvis til leder- og spesialiststillinger til den nordiske life/science industrien. Han er sertifisert i flere ulike personlighets- og evnetestsverktøy.

Einar Skaugen

Einar Skaugen

Branch Manager

​Einar Skaugen begynte i Kelly Finance i januar 2019. Hans utdannelse består av MSc Finance og MSc International Business fra Hult International Business School i Boston og BSc Business Administration fra University of San Francisco. Einar har også jobbet nærmere to år i bank.

Frances Toney

Frances Toney

Branch Manager

Frances startet i Kelly Finance i September 2017 og har tidligere HR-erfaring fra retail bransjen. Hun har en master fra Handelshøyskolen BI og hennes fokus er å finne de beste talentene innen finans og IT.

Adelaida Ures

Adelaida Ures

Consultant

Adelaida startet i Kelly i Oktober 2018. Adelaida jobber med Rekruttering/Headhunting av personell innenfor Engineering. Hennes hovedfokus er konsulenter (temps), IC (Independent Contractors) og fast rekruttering (Headhunting) Kunder er hovedsakelig innenfor olje/gass.

Espen Rasmussen

Espen Rasmussen

Senior Consultant

Espen startet i Kelly i 1998. Han jobber med Rekruttering/Headhunting av personell innenfor kategoriene Supply Chain, logistikk og Engineering. Hans hovedfokus er konsulenter (temps), IC (Independent Contractors) og fast rekruttering (Headhunting). Kunder er hovedsakelig innenfor olje/gass.

Stine Hagen Ommen

Stine Hagen Ommen

Recruiter

​Stine begynte i Kelly Finance i oktober 2021. Hun har en mastergrad i Økonomi og ledelse fra Universitetet i Sørøst-Norge, med hovedfokus innen strategi og kompetanseledelse. Fra tidligere har hun erfaring med salg og kundebehandling og jobber nå med å rekruttere til både faste og midlertidige stillinger innenfor økonomi.

Elselill Sunde

Elselill Sunde

Consultant

Elselill startet i Kelly i oktober 2011. Elselill jobber med Rekruttering/Headhunting av personell innenfor kategoriene regnskap/finans, administrasjon og engineering. Hennes hovedfokus er konsulenter (temps), IC (Independent Contractors) og fast rekruttering (Headhunting)Kunder er hovedsakelig innenfor olje/gass.

Philip Lindholm

Philip Lindholm

Business Partner

Philip begynte i Kelly i februar 2017. Han har arbeidet med faste og midlertidige stillinger innen økonomi, administrasjon og salg. Philip har utdannelse fra Markedshøyskolen i HR og personalledelse samt en årsenhet i økonomi fra Handelshøyskolen BI. I tillegg har han erfaring som teamleder.

Tor Erik Årsvold

Tor Erik Årsvold

Business Partner

​Tor Erik begynte i Kelly Services i august 2021. Tor Erik har solid erfaring i håndtering av offshore personell kombinert med tidligere salgerfaring. Han har gått inn i stillingen som Business Partner og vil ha fokus på salg til nye og eksisterende kunder.

Vendie Myr

Vendie Myr

Consultant

​Vendie begynte i Kelly Finance i august 2021. Vendie har de siste 11 årene jobbet med regnskap og bistått utenlandske selskaper i Norge samt jobbet med mva-refusjon i inn- og utland og generell rådgivning. Vendie bistår i alle prosesser innen rekruttering med søkelys på talenter innen regnskap, finans og IT.

Tina Kofoed Eriksen

Tina Kofoed Eriksen

Business Partner - Independent Contractors

​Tina har en mastergrad i psykologi, med tyngde i arbeids – og organisasjonspsykologi og sosialpsykologi. Hennes hovedfokus er ingeniører, prosjektadministrasjon og ledelse – innen segmenter som for eksempel hydropower, offshore energy, high-tech & engineering

Ingvild Ringen Jøråsen

Ingvild Ringen Jøråsen

Consultant

​Ingvild har en MSc i Bioteknologi fra Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet i Trondheim, med hovedfokus innen molekylærbiologi. Fra tidligere har hun erfaring med salg og jobber nå i Kelly sin Life Science avdeling med rekrutteringer til både faste og midlertidige stillinger.

Philip Wergeland Fjeller

Philip Wergeland Fjeller

Business Partner

Philip har en bachelor i virksomhetsutvikling og har tidligere jobbet som Account Manager og konsulent for forretningsutvikling. Hans hovedfokus er å identifisere egnede selskaper for å fylle prosjekter innen ingeniører, prosjektadministrasjon og ledelse – innen segmenter som for eksempel h...

Morten Minde

Morten Minde

Consultant

​Morten begynte i Kelly april 2022. Morten var tidligere toppidrettsutøver og kombinerte dette med studier. Han har bachelor i både økonomi og administrasjon og psykologi. Etter at han la opp jobbet han noen år som regnskapsfører. Hos Kelly bistår han i alle prosesser innen rekruttering med søkelys på talenter innen regnskap, finans og IT. Mo...