Banner Default Image

Frokostseminar: Hvordan skape tilhørighet på hjemmekontor?

Noen tiltak mot frafall i ansatte i en digital arbeidshverdag.
Meld deg på vårt frokostseminar og få konkrete tips!

Dato: 10. juni 2021

Klokkeslett: 8 – 8.45

Vi passerer ett år med hjemmekontor. Det har vært et år fylt med usikkerhet og permitteringer. På oppsiden har mange selskap klart å holde hjulene i gang og flere nyansettelser er gjennomført. Det har vært et år preget av store forandringer med et økt produktivitetsnivå takket være teknologiske fremskritt og et høyt kompetansenivå blant arbeidsstokken. Med en større andel av befolkningen som nå blir vaksinert og lettelser i restriksjoner fremover vil vi gradvis bevege oss tilbake til kontoret, eller?

I dette frokostseminaret vil vi ha fokus på nyansettelser under pandemien. Vi vil høre fra en kandidat som ble ansatt midt oppi pandemien og med full digital onboarding. Vi vil touche på utfordringer knyttet til 100 % hjemmekontor, blant annet risikoen for manglende tilhørighet. Vi vil høre fra CHRO i NutraQ, Narges Namvar, som vil dele hvordan de ivaretar sine ansatte digitalt.

Det store spørsmålet er knyttet til hva som skjer etter covid-19? Hva kan gjøres for å sørge for å ivareta trivsel og tilhørighet når den fysiske arbeidsplassen er i egen stue. Vi kjører seminaret live 10. juni kl. 8 og håper du ønsker å ta del i et veldig aktuelt tema og en reell problemstilling.


Meld deg på nå!