Kelly Finance

Kelly Finance

Kelly kan tilby deg en karrierevei med noen av de største organisasjonene innen våre spesialiserte disipliner, finans og regnskap. Internasjonalt, nasjonalt og lokalt.

Back to Disciplines

Vurderer du å ta et nytt karrieresteg?

Det er ikke alltid man vet når det er riktig å ta det neste steget. Det forstår vi. Vi er alltid tilgjengelig for en åpen og ærlig samtale om hvor din karriere står i dag. Vi tilbyr deg karriereråd basert på dine mål og ambisjoner, ikke våre. Selv om det kan bety at vi ikke finner en rolle til deg nå, så er det alltid kandidaten som kommer først

Hvorfor velge Kelly?

Vi sørger for at du får en individuelt tilpasset oppfølging fra et team av profesjonelle, fokusert på å oppfylle dine karriereambisjoner.

For å kunne fortelle din historie, må vi kjenne deg og dine ambisjoner. Vi møter alle våre kandidater, og tilbyr eksperttips og ærlig tilbakemelding hvert steg på veien. Alt fra hvordan å spisse CVen din, til å gi de beste tips for å overbevise i intervjusettingen. Vårt mål er å hjelpe deg med å nå ditt mål.

  • ​«Kelly opptrådte som veldig profesjonelle og tydelige i min ansettelsesprosess. Det var veldig god oppfølgning fra min kontaktperson før, under og etter intervju med selskapet. Opplevde hele prosessen som ryddig og godt gjennomtenkt. Kelly var en veldig fin sparrepartner gjennom hele løpet og jeg kunne alltid spørre om det var noe. Veldig fornøyd!»

    Emil, Autorisert regnskapsfører 
  • “In connection with a position I applied for I experienced Kelly to be professional and efficient. I was followed up thoroughly throughout the process, before and in-between interviews by the recruiter from Kelly. Any questions I had were quickly answered. I am overall happy I got in touch with Kelly!”

    Kasia, Senior Purchaser
  • «Jeg opplevde rekrutteringsprosessen som veldig ryddig og ordentlig. Jobb beskrivelsen og arbeidsoppgavene stemte veldig godt med det som ble tildelt. Og jeg er veldig fornøyd med oppfølgingen og hjelpen jeg fikk fra starten av, som hjelp før intervjuet, men også hjelp når jeg ble tilbudt stillingen.  Jeg er veldig glad for at jeg ble plukket opp av Kelly som virkelig er ett rekrutteringsselskap som tar vare på sine ansatte og potensielle klienter»

    Oda , Financial Controller