Engineering

Engineering

Vi ser alltid etter dyktige kandidater og er i aktiv kontakt med kundene våre for å diskutere ferdigheter og styrker. På den måten kan vi knytte de beste talentene til de mest attraktive arbeidsgiverne innen teknisk sektor. Vi bidrar kontinuerlig til muligheter for dyktige kandidater, og målet vårt er å oppnå vellykkede ansettelsesforhold.

Back to Disciplines

​Når teknisk talent møter attraktive arbeidsgivere

Innenfor ditt tekniske fagområde kan neste produktinnovasjon eller bransjeendring også være avgjørende for ditt neste karrieresteg.
Du fortjener en arbeidsgiver som tilbyr deg muligheter og kontakt med et utvalg av kunder, karriereveier og teknologier, der kompetansen din blir verdsatt og belønnet.

​Hvorfor velge Kelly?

Kellys bemanningspersonell er eksperter på rekruttering til teknisk sektor, og er alltid oppdatert på trender og endringer i markedet. Vi vet nøyaktig hva kundene vil ha, og hva kandidatene er ute etter. Vi har både nettverket, ekspertisen og erfaringen som trengs for å hjelpe deg som kandidat.
I Kelly gjør vi ting annerledes. Vi utforsker dine unike ferdigheter, og sammen presenterer vi din karrierebakgrunn for vårt nettverk av arbeidsgivere. Vår rådgivende tilnærming innebærer at vi matcher individuelle kandidater med individuelle stillinger. Vi jobber hardt for å skape fantastiske karrieremuligheter for deg!